Svenska Kennelklubben firar 125 år

2014 har varit ett jubileumsår för SKK med massor av olika aktiviteter. Som final för detta firande anordnas en Internationell hundutställning i Stockholm under dagarna 13 – 14 december 2014. Utställningen går under namnet Sthlm HUNDmässa och genomförs i Stockholms Mässans lokaler i Älvsjö. Lätt att ta sig dit och därifrån med pendeltåg eller med egen bil och där det finns gott om parkeringsplatser.

SKK satsar på att få så många utställare som möjligt att ställa ut sina hundar som representerar de  svenska raserna på denna jubileumsutställning. För SvStKs del vill vi se så många stövare som möjligt av de svenska raserna. Vi samarbetar med våra anslutna Rasklubbar för att sprida kunskap och intresse om detta arrangemang. Från styrelsens sida kommer vi att ställa upp med ett vackert pris till den stövare av svensk ras som blir bästa hund vid utställningen.

Du behöver inte vara medlem i SKK eller i en Länsklubb för att ha möjlighet att ställa ut din hund på denna utställning det räcker med att du är medlem i SvStK.

Anmälan gör du över nätet, rabatterad anmälningsavgift t o m 3 november och sista anmälningsdag är den 11 november kl 12.00. Mer information hittar du på www.stockholmhundmässa.se.

Samtliga Rasklubbar kommer att finnas representerade på det så kallade Rastorget där även representanter för styrelsen för SvStK kommer att närvara.

Väl mött i Stockholm att tävla om titeln vackraste stövare av svensk ras.