En hälsning från Gotland

pavikens axa- valpar-01
pavikens axa-valpar-02
pavikens axa-valpköpare
Den 28 maj nedkom RR SJCH (Räv) Pavikens Axa med 11 välskapta valpar. Sex av dessa är sålda till fastlandet från Umeå i Norr till Kalmar i Söder. Övriga fem har hittat ett nytt hem på Gotland.
Lördagen den 26 september samlade jag dessa unga valpar tillsammans med sina hussar och mattar i Roma. Tanken var att dels få till en liten hälsning till Hamiltonföreningen, men även att man skulle få utbyta tankar och erfarenheter om den nya familjemedlemmen.
Till samlingen kom fem välskapta, bra utvecklade och med rätta färger, valpar fulla av spring i benen. Efter det att valparna rasat runt en bra stund och där de fått känna på syskonen försökte jag att samla alla för att föreviga träffen med några foton. Att få valparna att vara stilla, en trots allt en kort stund, var inte det lättaste. När valparna började tröttna på att springa och busa så avslutades träffen med lite kaffe och grillad korv i det gröna.
Självklart så var uppfödaren Robert Öberg och Axa närvarande hela tiden. Robert kunde stolt konstatera att han sålt goda ämnen till framtida duktiga stövare.
mvh
Erik Jonsson