BIR och BIM i Råneå

Norrbottens läns stövarklubb arrangerade utställning 2018-06-09 i Råneå kommissarie var Roland Brännvall med sin trogna utställnings stab som gjorde ett utmärkt arbete för utställningens genomförande stort tack till alla inblandade.
Domare var Leni Finne från Finland hon dömde totalt 86 hundar under dagen 56 stövare och 30 drevrar. Utställningen präglades av två raser Smålandsstövarna 24 st och de Finska stövarna 21 st Hamilton representerades av 9 st och endast en Schiller och en Luzern. Den totala resultatlistan finner ni under fliken utställningar, resultathistorik.
Nedan ser ni ett axplock av de stövare som utmärkte sig på utställningen.  

Hamilton BIR Ezzy av Njuranskog ägare Doris Persson
BIM Spjutvikens Clabbe ägare Mikael EK

(Foto Leif Bäckström Text Michael Barchéus)