Storslam för Hamiltonrasen på Har-SM 2018

Precis som rubriken lyder så kan ni förstå att Hamiltonrasen presterade toppresultat under Har-SM 2018. Svenskmästarinna blev Bärimilla Kelly med ägare Bjarne Engstström stort grattis till ett fantastiskt resultat och SM-täcket. På andra plats kom Trollmaxens Carma ägare Mats Eriksson som även hon gjorde ett fantastiskt resultat. Tredje platsen knep SR Lorry ägare Conny Lundström även detta ekipage levererade på SM. Under SM var det endast 4 hundar som lyckades driva till elitklasspris. Krokbuans Driva ägare Patric Nilsson slutade på en åttonde plats, vilket även det är en bra prestation.  Driva drev hare bägge dagarna men som vi alla vet måste allt klicka när man är på jaktprov. Ingen hare får krångla. Hamiltonrasen har visat att vi är i topp vilket är otroligt roligt. Stort grattis till samtliga som startade på SM.